66479486 021
8448763 0912
19:00 الی 08:30
Controltak@gmail.com
هدف از آی تو پی پوزیشنر I to P Positioner تبدیل یک سیگنال الکتریکی به یک سیگنال نیوماتیکی متناظر با آن می باشد . عموماً آی تو پی پوزیشنر به معنی یک ورودی 20 ~ mA 4 میلی آمپر و یک خروجی psi 3 ~ 15 است . هر چند می توان رنج های دیگر از از آی تو پی پوزیشنر را نیز جایگزین کرد .
به زبان ساده تر باید گفت آی تو پی پوزیشنر i to p positioner بر روی کنترل ولوهای پنوماتیکی بر سر مسیر ورودی باد به اکچوئیتور نصب و جهت کنترل مقدار باد منتقل شده بر روی اکچوئیتور و نهایتاً میزان کنترل دبی خروچی کنترل ولو مورد استفاده قرار می گیرد.
مثال : فرض نمایید یک کنترل ولو پنوماتیکی جهت بسته شدن یه طور کامل نیاز به 3BAR فشار باد ابزاردقیق داشته باشد، اگر در مسیر باد ورودی به اکچوئیتور به صورت سری آی توپی پوزیشنرمدل 4 تا 20 میلی آمپر نصب گردد و توسط PLC یا سایر کنترلرهای موجود فقط 12 میلی بار جریان به آی تو پی پوزیشنر وارد گردد: در اینصورت پوزیشنر فقط 1.5BAR از 3BAR فشار باد ورودی را به اکچوئیتور منتقل می کند ، همین امر باعث می شود کنترل ولو به میزان 50% بسته گردد،همین امر نیز موجب کنترل دبی خروجی می گردد.
ما به معرفی و فروش انواع آی توپی از برندهای سامسون ،فیشر،زیمنس،وای تی سی و زیمنس پرداخته ایم اما به طور خاص آی توپی سامسون از بابت کیفیت ، قیمت در ایران شناخته تر و مرسوم تر می باشد.تقریبا می توان گفت ای توپی سامسون خوش قیمت ترین آی توپی اروپایی و نیز از نظر کیفیت و سهولت در استفاده راحت ترین مدل می باشد. ای توپی سامسون در انواع سری 3 متناسب با کاربرد و آپشن های مورد نیاز در ادامه قابل بررسی و خرید می باشد.
از شرکت های معتبر تولید کننده ی آی تو پی پوزیشنر i to p positioner می توان به موارد ذیل اشاره نمود :
جهت خرید و مشاهده انواع کنترلر و آی توپی پوزیشنر اروپایی و شرقی به ادامه صفحه رجوع نمایید
درخواست پیش فاکتور در پیام رسان واتساب و یا روبیکا= 09128448763
* در صورت عدم یافتن محصول مورد نظر در سایت ، با ما در تماس باشید.
* همچنین جهت استعلام می توانید با شماره 09128448763 در واتساپ و یا روبیکا اقدام نمایید.
تماس ( 08:30 الی 18:00 ) 66479486 021
امکان ارسال کارشناس نصب با هماهنگی قبلی
ایمیل : ControlTak@gmail.com