درود
مشتریان محترم اگر در وب سایت موفق به یافتن محصول و اطلاعات لازم نشدید
حتما با کارشناسان مهندسی ، جهت مشاوره تماس حاصل نمایید.
تماس ( 08:30 الی 21:00 ) 66479486 021
ارسال استعلام :09128448763 واتساپ
ارسال کارشناس نصب با هماهنگی قبلی
No featured products
محصول جدید
شیر هواگیر فلوتری یا همان ایرونت عیوض تکنیک جهت خارج کردن هوا و یا گازهای موجود در خطوطی که در آن مایعات در جریان می باشد،مورد استفاده قرار می گیرد. شیر هواگیری AV 13 (ایرونت) ازسایز 15 تا 25 به صورت فلنجی و دنده با فشار 16 و کلاس کاری 150 تولید می گردد . شیر هوا گیری ایر ونت با نهایت دمای کاری 220°C بر اساس ANSI یا DIN تولید می شود.
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن
ایر ونت AV ( شیر هوا گیری )
شیر هواگیر فلوتری یا همان ایرونت عیوض تکنیک جهت خارج کردن هوا و یا گازهای موجود در خطوطی که در آن مایعات در جریان می باشد،مورد استفاده قرار می گیرد. شیر هواگیری AV 13 (ایرونت) ازسایز 15 تا 25 به صورت فلنجی و دنده با فشار 16 و کلاس کاری 150 تولید می گردد . شیر هوا گیری ایر ونت با نهایت دمای کاری 220°C بر اساس ANSI یا DIN تولید می شود.
دریافت کننده :
* فیلدهای مورد نیاز
یا انصراف
شیر هواگیر فلوتری یا همان ایرونت جهت خارج کردن هوا و یا گازهای موجود در خطوطی که در آن مایعات در جریان می باشد،مورد استفاده قرار می گیرد. شیر هواگیری AV 13 (ایرونت ) از سایز DN15 تا DN25 به صورت فلنجی و دنده ای با فشار نامی PN16 و کلاس کاری 150 تولید می گردد . شیر هوا گیری ایر ونت با نهایت دمای کاری 220°C بر اساس ANSI یا DIN تولید می شود.
در سیستم های مایع و خطوط مایعات ، همواره مقداری هوا و یا سایرگازهای مخلوط در مایعات وجود دارد. اصولاً وجود هوا و یا سایر گازهای دیگر در مایعات ، باعث ایجاد اختلال در گردش مناسب سیال ، خوردگی تجهیزات ، عدم عملکرد صحیح پمپ ها و یا پرشدن کامل سیستم (از سیال) می گردد که باید بلافاصله از سیستم خارج شود ؛ این عمل توسط ایرونت یا همان شیر هوا گیری صورت می گیرد. ایرونت تیپ AV 13-01 با طراحی خاص خود قابل استفاده برای خطوط آب گرم ، سرد و یا دیگر سیستم های مشابه می باشد. این نوع ایرونت فلوتری بدون نیاز به جدا کردن از خطوط لوله به راحتی قابل تعمیر و یا سرویس کردن می باشد. یک شناور با مکانیزم ساده بوسیله اهرم متصل به آن دریچه خروجی را با یک ساچمه براساس میزان هوا (گازها) باز یا بسته می کند. باز شدن دریچه تدریجی بوده و با توجه به میزان گازهای موجود باز می شود و تغییرات لحظه ای تاثیری بر روی عمکرد آن ندارد. این ایرونت AV 13 ( شیر هوا گیری فلوتری ) می تواند در سیستم هایی که هوا (گازها) به طور پیوسته تولید می شود مورد استفاده قرار گیرد و در سیستم های انتقال انرژی حرارتی یا برودتی و یا سایر موارد مشابه بسیار مناسب می باشد.
ایرونت های فلوتری یا به عبارتی همان شیر هوا گیری اتوماتیک در خطوط لوله یا روی مخازن فقط به صورت عمودی ( جهت جریان از پایین به بالا ) نصب شوند تا فلوتر و اهرم آن ها در حالت افقی قرار گیرند ، در این حالت فلش روی نیم پلیت دستگاه به سمت پائین قرارمی گیرد. همچنین به هنگام نصب درخطوط می توان یک سیستم By Pass (برای مواقع ضروری و سرویس ایرتراپ) پیش بینی کرد. در شکل روبرو نحوه صحیح نصب ایرونت نمایش داده شده است.
شیر هواگیر فلوتری عیوض تکنیک یا همان ایرونت جهت خارج کردن هوا و یا گازهای موجود در خطوطی که در آن مایعات در جریان می باشد،مورد استفاده قرار می گیرد اما ایر تراپ AT جهت تخلیه آب ( کندانس ) از خطوط هوا و بخار استفاده می شود.
* اصطلاحات و نام های بازاری و صنعتی شیر هوا گیری اتوماتیک :
در صورت نیاز به پسورد WWW.CONTROLTAK.COM را تایپ نمایید.
فـایل های ضمیمه (1.22M)در صورت نیاز به پسورد WWW.CONTROLTAK.COM را تایپ نمایید.
فـایل های ضمیمه (655.08k)