66479486 021

8448763 0912

19:00 الی 08:30

Controltak@gmail.com


شماره تماس: 021-66479486
تعداد بازدید: 22413
 - 
تعداد نظرات: 3
 - 
نویسنده:
 - 
امتیاز محصول:NaN
شیر پنوماتیک ON-OFF

شیر پنوماتیک

توجه : نمونه های ایرانی ، چینی و اروپایی ، انواع شیر پنوماتیک موجود می باشد.

  شیر پنوماتیک ON/OFF سامسون جهت کنترل دبی خطوط و ثابت نگه داشتن سیال مورد استفاده می گردد. این شیر پنوماتیک که مهندسی معکوس شیر پنوماتیک سامسون آلمان می باشد از سایز DN15 تا DN150 با فشار نامی PN16 تا PN40 و یا کلاس کاری #150 تا #300 و نهایت دمای کاری 350 درجه سانتیگراد دراستانداردهای DIN و ANSI تولید می گردد. شیر پنوماتیکی در جهت خطوط بخار ، مایعات و گازها مورد استفاده قرار می گیرد. به طور خلاصه اگر بخواهیم عملکرد شیر پنوماتیک را شرح دهیم می توان گفت : این شیر پنوماتیک ، از سه قسمت اصلی پایه ، بونت و اکچویتور بادی تشکیل شده که متناسب با عملکرد مورد نیاز در حالت عادی باز NO و یا بسته NC می باشد که با ورود باد توسط کمپروسور با فشار منتخب شیر پنوماتیک ، به داخل اکچویتور ، شیر باز یا بسته می گردد و مجدد با قطع باد ورودی به اکچویتور شیر پنوماتیک ، شیر به حالت قبلی خود باز می گردد. البته ما انواع شیر شیرآلات شیر پنوماتیکی دیگری ، نیز موجود داریم که جهت بررسی بیشتر ، لطفا به بخش محصولات شیر پنوماتیک وب سایت باید رجوع نمایید.

شیر پنوماتیک ON/OFF

توجه : نمونه های ایرانی ، چینی و اروپایی انواع شیر پنوماتیک موجود می باشد.

شیر پنوماتیک ON/OFF ، جهت کنترل دبی خطوط و ثابت نگه داشتن آن در رنج تنظیمی مورد استفاده قرار می گیرد.این شیر پنوماتیکی از سایز DN15 تا DN150 یا 1/2" تا 6" با فشار نامی PN16 تا PN40 و یا کلاس کاری Class150 تا Class 300 و نهایت دمای کاری 350℃ یا 662°F و بر اساس استانداردهای DIN و یا ANSI تولید می شود . شیر پنوماتیک ON/OFF در سایتهای مختلف صنعتی و تخصصی که سیستم هوای فشرده داشته باشند ، برای خطوط بخار ، مایعات و گازهای غیر قابل اشتعال مورد استفاده قرار می گیرد.

شیر پنوماتیکی

 شیر پنوماتیکی ،  از طریق مینیمم و ماکزیمم فشار باد تعریف شده اکچویتور باز یا بسته می شود . اصطلاحا به صورت ON-OFF عمل خواهد کرد.

حائز اهمیت است در صورت نصب پوزیشنر بر روی شیر پنوماتیک ، این شیر از حالت پنوماتیک ON/OFF به شیر  پنوماتیکی تدریجی یا کنترلی تغییر حالت خواهد داد و بوسیله نیروی هوای فشرده و اکچوئیتور دیافراگمی می تواند میزان دبی را کنترل نماید. این تیپ شیر پنوماتیکی می تواند در حالت عادی باز یا بسته باشد که بوسیله تغییر وضعیت فنرهای داخل اکچویتور این کار امکان پذیر است.اکچویتور این کنترل شیر پنوماتیک با تغییر میزان فشار هوای داخل خود بصورت تدریجی ، شفت متصل به اکچویتور را به حرکت درآورده و فاصله بین سیت و پلاگ را تغییر  می دهد که نتیجتاً دبی سیال بدینوسیله قابل کنترل است. فشار هوای داخل اکچویتور را می توان بوسیله رگلاتور و مبدل های I to P ( ای تو پی ) از طریق جریان 4...20mA کنترل نمود.

ولو پنوماتیکی

ولو پنوماتیکی فقط برای نصب در خطوط افقی مناسب می باشد. جهت جریان سیال در داخل ولو بایستی مطابق فلش روی بدنه باشد. ولو پنوماتیکی باید طوری نصب شود که اکچویتور آن پس از نصب به صورت عمودی رو به بالا قرار داشته باشد.

در مواردی که سیال بخار باشد ، برای محافظت ولو پنوماتیکی از ورود کندانس خط به داخل آن، خط باید شیب ملایمی متمایل بر جهت جریان داشته باشد. همچنین برای جلوگیری از ایجاد کندانس در سیستم  می توان از یک تله بخار ( استم تراپ ) استفاده کرد.پس از نصب شیر باید توجه داشت که تحت فشار فیزیکی از جانب خط قرار نگرفته باشد. با توجه به اینکه فشار سیال در خروجی شیر کاهش می یابد، به منظور افزایش حجم آن اغلب ضروری است که خط لوله خروجی ولو با قطر بیشتری در نظر گرفته شود. توصیه می شود در صورت نیاز در نزدیکی محل نصب فشارشکن یک ساپورت قرار دهید تا از ایجاد تنش و لرزش جلوگیری شود. جهت جلوگیری از ورود اجسام خارجی به داخل شیر از یک صافی در ورودی آن استفاده شود. برای راه اندازی دستگاه باید فشار هوای فشرده خروجی از کمپرسور را بوسیله رگلاتور هوا به فشار مورد نیاز اکچویتور برسانید. هوای فشرده مورد نیاز اکچویتور را می توان از جدول مربوطه و یا پلاک مشخصات اکچویتور تعیین کرد. برای این کار وقتی که ولو کاملاً بسته یا باز می باشد، به سایز و اختلاف فشار بین ورودی و خروجی ولو نیز توجه داشته باشید.

توجه: در صورتی که ولو پنوماتیکی به صورت تدریجی مورد استفاده قرار گیرد ، هوای خروجی از رگلاتور ابتدا وارد I to P ( آی تو پی )  شده و از خروجی آن به اکچویتور منتقل شود. در صورتی که نیاز به صورت حالت On/Off باشد، دیگر نیاز به I to P نیست و هوای فشرده مستقیما از رگلاتور به سلونوئید ولو ( شیر برقی ) وارد می شود و از خروجی سلونوئید ولو به اکچویتور می رسد.

باید به این نکته نیز توجه داشت که نحوه آب بندی ولو پنوماتیکی برای سیال های مختلف متفاوت بوده و به طور مثال برای سیالات اسیدی خورنده و روغن های داغ به منظور بالا بردن میزان آببندی بین میله و بونت باید از مکانیکال سیل (بیلوز) استفاده کرد . در شرایطی که دمای کاری ولو بالاتر از ˚C+200 و یا کمتر از˚C-10 باشد برای جلوگیری از آسیب دیدن دیافراگم و تجهیزات الکترونیکی ( I to P ) می بایست از قطعه ایزولاسیون استفاده نمود.

توجه: برای تنظیمات I to P و نصب و راه اندازی آن باید از بروشور خود I to P استفاده نمایید. در موقع استفاده از I to P به تیپ آن توجه داشته باشید.


* اختلاف شیر پنوماتیکی ON/OFF با شیر پنوماتیکی تدریجی  :

در شیر پنوماتیکی ON/OFF شیر صرفا با ورود و حروج فشار باد به صورت مستقیم به اکچویتور به صورت کاملا باز یا بسته خواهد بود. اما در شیر کنترلی پنوماتیکی با تجهیز شیر پنوماتیک ON/OFF به یک عدد آی تو پی پوزیشنر I TO P ، شیر به صورت کنترلی عمل خواهد نمود ، یعنی فشار باد ورودی ابتدا وارد آی تو پی I TO P خواهد شد و از طریق ورودی 4 تا 20 mA که به ای تو پی پوزیشنر وارد خواهد شد تعریف خواهد شد که چه مقدار از باد ورودی به اکچویتور انتقال یابد.

مثال : فرض نمایید شیر پنوماتیک نیاز به 4BAR باد جهت بسته شدن نیاز دارد. اما ما می خواهیم شیر پنوماتیک فقط 50% بسته شود ( نیمه باز ) . در ان صورت تمام 4 بار فشار باد را به ای تو پی پوزیشنر وارد خواهیم نمود .اما از طرفی فقط 12ma به پوزیشنر جریان ورودی خواهیم داد.در انصورت ای تو پی پوزیشنر هم از 4 بار فشار باد ، فقط 2 بار باد را به اکچویتور وارد می نمایید.در نتیجه شیر هم 50% بسته خواهد شد.

فروش شیر پنوماتیک

توجه نمایید فروش شیر ترموستاتیک امریست تخصصی ، چرا که با توضیحات فوق متوجه گشتید که شیر پنوماتیک متناسب با شرایط کاری مورد نیاز ، از سایزها ، برندها ،اکچویتور و دبی های عبوری متنوعی تولید و فروش می شوند.همین امر در صورت عدم داشتن دانش لازم خریدار ، باعث تحمیل هزینه و سفارش اشتباه می گردد. به همین امر جهت انتخاب شیر پنتوماتیک مورد نیاز ، با واحد فروش شیر پنوماتیک این شرکت تماس حاصل نمایید . کارشناسان مجرب مستقر در واحد فروش شیر پنوماتیک با دانش خود شما را در انتخاب بهترین شیر پنوماتیک با نازلترین قیمت راهنمایی خواهند نمود.

قیمت شیر پنوماتیک

از دغدغه های مشتریان شیر پنوماتیک ما ، قیمت شیر پنوماتیک با توجه به نوسانات قیمتی می باشد . باید یادآور شد که قیمت شیر پنوماتیک متناسب بر حسب پارامترهای مشخص می گردد . اطلاعاتی همچون سایز ، فشار ، دما ، نوع سیال ، متریال و ... به همین جهت نگرانی بابت قیمت نداشته باشید و جهت راهنمایی بیشتر با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

اصطلاحات و نام های متعارف شیر پنوماتیکی در بازار و صنعت :

  • شیر پنوماتیکی
  • شیر پنوماتیکی قطع و وصل
  • شیر پنوماتیکی چهت کنترل
  • شیر پنوماتیکی
  • شیر 2411
  • کنترل ولو پنوماتیکی
  • کنترل ولو نیوماتیکی
  • شیر بادی
  • کنترل ولو اکچویتور بادی
  • Pneumatic Control Valve
  • شیر پنوماتیکی ON/OFF